sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Volumul ,,Biserică și Presă în Banat” prezentat la ședința Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Timișoarei

Sâmbătă, 23. 01. 2016 potrivit site-lui: http://mitropolia-banatului.ro/sedinta-adunarii-eparhiale-a-arhiepiscopiei-timisoarei-2/ s-a desfășurat ședința de lucru a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Timișoarei. După oficierea Te-Deumului oficiat de către P. S. Paisie Lugojanul, episcop - vicar al eparhiei însoțit de preoți și diaconi. 
După otpustul slujbei religioase în sala festivă a Centrului Eparhial s-au desfășurat lucrările Adunării Eparhiale. Lucrările au fost consuse de Î. P. S. Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului. Cu acest prilej au fost prezentate realizările Eparhiei pe anul 2015.
Ne bucură faptul că la acest moment festiv între cărțile prezentate s-a numărat și volumul Biserică și Presă în Banat, Editura Sitech, Craiova, 2015, 201 p., scris de părintele dr. Valentin Bugariu, parohul comunității ortodoxe din comuna Birda.
Mulțumiri respectuase celor care s-au gândit să facă cunoscut volumul care se dorește o contribuție monografică a presei religioase din județul Timiș cu începere din cele mai vechi timpuri și până astăzi.