luni, 5 septembrie 2022

Debut de An școlar la Birda și Sângeorge

 

   În dimineața zilei de 5 septembrie a fost deschis în mod festiv un nou an școlar în toate unitățile școlare din România. Școlile din Birda și Sângeorge și-au primit elevii. Emoția și bucuria revederii după vacanța cea mare, întâlnirea cu profesorii, precum și noul format al anului școlar au fost tot atâtea motive care i-au ținut pe elevii din toate clasele atenți și interesați în cea dintâi oră a anului școlar 2022-2023.

    Festivitatea de deschidere la Școala Gimnazială din Birda a avut loc în prezența elevilor, profesorilor, oficialităților locale, personalului nedidactic, părinților și a debutat prin primirea de la Grădinița cu Program Normal din Birda a celei mai fragede clase a Școlii.

       După intonarea Imnului de Stat, a urmat slujba Tedeumului, oficiată de P. C. Părinte Valentin Bugariu de la Parohia Birda și apoi cuvântul de bun venit al d-nei prof. Sorina Onița, directorul Școlii Gimnaziale Birda care a mulțumit Autorităților Locale pentru grija arătată școlilor și grădinițelor de pe raza comunei. Vorbitorul a prezentat apoi structura anului școlar, precum și profesorii care vor propune diferitele discipline.

        La Școala Primară din Sângeorge a fost săvârșită slujba Tedeumului de la început de an școlar, iar d-na prof. Maria Miron a rostit cu cuvânt de bun venit elevilor și părinților prezenți