vineri, 23 decembrie 2022

Festival de Colinde în parohia Voiteg



   Vineri, 23 decembrie a avut loc în biserica parohială ,,Sfântul Gheorghe”, din Voiteg, prima ediție a Festivalului de Colinde ,,Steaua Betleemului”, organizată de Parohia Ortodoxă Voiteg, la inițiativa părintelui ic. Dragan Giorgiev, parohul locului.

   Au concertat Corul Parohiei Șag condus de părintele Florin Băran; Corul ,,Doina” al Parohiei Gătaia condus de părintele Călin Negrea; un grup de colindători din Parohia Birda compus din Boiangiu Andrei, Filip Bogdan, Peia Denisa, Peia Tudor, Șuștrean Lorena și Viman Sophia; Corala ,,Voitegeana” a Școlii Gimnaziale, condusă de prof. Ionela Fanu și Corul Parohiei Voiteg condus de părintele Dragan Giorgiev.

     Moș Crăciun a adus daruri pentru copiii cuminți din localitate. Cei care au primit daruri l-au întâmpinat pe Moșul cel Bun cu poezii și cântece.

   Părintele ic. Dragan Giorgiev a mulțumit tuturor pentru vestea cea bună a Nașterii Domnului și a răsplătit pe copii și tineri cu diplome, medalii și trofee de participare la această primă ediție a festivalului.

   La această activitate a fost prezent dl. Ioan Niculae Pop, primarul localității Voiteg, prof. Camelia Fogaș, directorul Școlii Gimnaziale din Voiteg, cadre didactice, părinți și copii, mai mulți credincioși.