luni, 6 aprilie 2015

Săptămâna altfel la Școala din Sîngeorge


Luni, 6. 04 a. c. în cadrul Școlii Primare din Sîngeorge s-a desfășurat o frumoasă sărbătoare a Primăverii organizată de Grădinița cu P. N. și Școala cu clasele I-IV din localitate. În prima parte a fost montată piesa ,,Casa iepurașului” de grupa Buburuzelor îndrumată de Inst. Ștefania Cercega. Piesa a adus în fața publicului copiii preșcolari interpretând diverse animale sălbatice care își trăiesc viața în pădure. Morala activității a reprezntat-o victoria binelui asupra răului, a adevărului în detrimentul minciunii.
Partea a doua a fost compusă dintr-o șezătoare bănățeană interpretată de elevii școlari îndrumați de Inst. Maria Miron. Activitatea a fost menținută de dialogul în grai, joc, cânt și voie bună.Hora a încheiat ambele programe artistice pregătite de elevii din Sîngeorge.

Publicul a fost format din copiii de la Grădinița cu P. N. din Gătaia însoțiți de educatori, părinți, domnul Marius Stoian, primarul comunei Birda, doamna Dara Anderwald, referent cultural al Primăriei, preoți.