vineri, 20 noiembrie 2015

Concursul Județean de Religie ,,Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș”, faza zonală, Gătaia

Vineri, 20 brumar la biblioteca Liceului Teoretic din Gătaia s-a desfășurat cu începere de la orele 15,00 faza zonală a Concursului Județean de Religie ,,Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș”, ediția a V-a. Întrecerea a vizat trei secțiuni: interpretarea unei pricesene, desen tematic și eseu și a vizat elevii din clasele I-VIII. La această fază zonală au participat copii de la școlile din Gătaia, Birda, Percosova, Liebling și Jebel.
Din partea Școlii Gimnaziale ̸ Parohiei Birda au participat patru elevi calificați la etapa locală desfășurată în 13. 11. 2015 în incinta școlii din Birda.
Elevii prezenți la această etapă au obținut următoarele premii: Premiul I, secțiunea Priceasnă, Brulincu Rodica Petruța, cls. a VIII-a; Premiul III, Murgea Maria Alexandra, Neamțu Alexandra, secțiunea desen; Weisz Markus, secțiunea eseu.
La faza județeană ̸ eparhială s-a calificat eleva: Brulincu Rodica Petruța.
Tot din parohia Birda a a participat la acest Concurs catehetic, Scrofan Denisa, elevă la Liceul Teoretic din Gătaia la secțiunea Priceasnă obținând Premiul al III-lea.
Felicitări tuturor copiilor care au participat la această fază a Concursului dedicat Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, ocrotitorul Banatului.