marți, 14 septembrie 2021

Debut de an școlar la Birda și Sângeorge

                    


    La început de toamnă, s-a deschis un nou an școlar, 2021-2022 și pentru Școala Gimnazială din Birda și Școala Primară din Sângeorge.

    Cu emoție dar și cu bucurie în cadrul festivităților de deschidere, preșcolarii și elevii celor două școli s-au reîntâlnit cu profesorii, învățătorii și educatorii lor. Au fost menționați diriginții fiecărei clase precum și noii dascăli.

            Festivitatea de deschidere a fost deschisă de slujba Tedeumului la început de an școlar, oficiată de P. C. Părinte Valentin Bugariu, de la parohia Birda. Dl. Marius Gheorghe Stoian, primarul Comunei Birda a amintit de grija permanentă a Primăriei și Consiliului Local pentru învățământul local. D-na prof. Sorina Onița, directorul Școlii Gimnaziale a rostit un cuvânt de bun venit, amintind de atuurile Școlii: bază materială bună precum și profesori devotați misiunii asumate. La Școala din Sângeorge, cuvinte de bun venit au fost rostite de prof. Maria Miron și prof. Daiana Curea.

            După încheierea festivităților de deschidere, elevii însoțiți de diriginți și ceilalți profesori au intrat în sălile de clasă, unde au făcut cunoștință cu noile manuale.