miercuri, 5 aprilie 2023

Împărtășirea copiilor la Berecuța

 

   Miercuri, 5 aprilie, a fost oficiată Sfânta Liturghie a Darurilor mai înainte sfințite, în biserica cu hramul ,,Învierea Domnului”, din parohia Berecuța, protopopiatul Deta.

   Prin grija P. C. Părinte paroh Zoran Milovanov, a fost oficiată această Sfântă Liturghie, împreună cu P. C. Părinți Valentin Bugariu (parohia Birda) și Călin Negrea (parohia Gătaia), cu scopul Mărturisirii și Împărtășirii cu Trupul și Sângele Domnului, a preșcolarilor și elevilor de la Grădinița cu Program Normal și Școala Primară din localitate, precum și a enoriașilor pregătiți pentru acest lucru.

      Preșcolarii și școlarii au fost îndrumați către Sfânta Biserică de către prof. Ștefania Cercega și prof. Camelia Cazacincu, dascălii i-au învățat pe cei mici două frumoase pricesne care au fost interpretate la momentul Împărtășirii credincioșilor.

      La finalul Sfintei Liturghii Preotul paroh a mulțumit copiilor, cadrelor didactice și credincioșilor pentru acest moment de comuniune în rugăciune și în împărtășirea cu Sfintele Taine.