luni, 11 septembrie 2023

Început de an școlar la Birda și Sângeorge

   Luni, 11 septembrie, a fost deschis în mod festiv, un nou an școlar, pentru elevii și preșcolarii, din învățământul de stat din România. Cu acest prilej, cu începere de la orele 9,00 a debutat un nou an școlar pentru Școala Gimnazială din Birda și structurile acesteia din Sângeorge și Berecuța, jud. Timiș.

   După oficierea slujbei de Tedeum, de către P. C. Părinte Valentin Bugariu, a vorbit Dl. Marius Stoian, primarul Comunei Birda care a ilustrat sprijinul acordat de către Primăria Comunei și Consiliului Local Birda pentru desfășurarea în bune condiții a procesului de învățământ în școlile de pe raza comunei Birda.

        D-na prof. Sorina Onița, directorul Școlii Gimnaziale Birda a mulțumit pentru sprijinul acordat Școlii atât de Primăria Comunei, cât și de diferitele firme care sprijină activitatea didactică. În continuare, vorbitorul a mulțumit profesorilor și personalului nedidactic care formează o echipă în sprijinul elevilor și preșcolarilor și a prezentat diriginții claselor gimnaziale și profesorii.

        A fost săvârșită o slujbă de Tedeum și în Școala cu clasele I-IV din localitatea Sângeorge, în prezența d-nilor Primar și Șef de Post și a profesorilor de la Școală și Grădinița cu Program Normal.