sâmbătă, 11 martie 2023

Slujba Panehidei pentru Preotul Adam Rugaci

 

   Sâmbătă, 11 martie, începând cu orele 17,00, a fost oficiată o slujbă de pomenire pentru preotul Adam Rugaci, săvârșită de către colegi de slujire din Protopopiatul Deta. Au slujit cu această ocazie P. On. Părinte Protopop onorar Ioan Prisăcean, P. C. Părinți Valentin Bugariu, de la parohia Birda, Călin Negrea de la parohia Gătaia și Milan Ristić, parohul locului.

     Clerici și credincioși din parohia Gătaia, s-au rugat pentru ,,robul lui Dumnezeu Adam, preotul și fratele nostru” trecut la cele veșnice. Au fost prezenți colegi de școală teologică și slujire al Sfântului Altar al Bisericii Bănățene: P. On Părinte Protopop onorar Gheorghe Sutac și P. C. Părinte Ioan Lupșa din parohia Câlnic.

    Slujba Înmormântării va fi oficiată Duminică, 12 martie cu începere de la orele 14,00 în parohia Petrilova, protopopiatul Moldova Nouă din Episcopia Caransebeșului. Din partea Protopopiatului Deta va fi prezent la slujba înmormântării P. On. Părinte Protopop Ciprian Boșca și un grup de preoți, precum și credincioși din parohiile Gătaia și Șemlacu Mare.